dimecres, 26 de febrer del 2014

CARNESTOLTES

El rei del carnaval, en Carnestoltes, ha donat l'ordre de que tothom vingui demà a l'escola, dijous dia 27 de febrer, amb el següent complement:

LA ROBA A L'INREVÉS
UNA CORBATA I...
QUALSEVOL COSA AL CAP!
 
De la mateixa manera que el curs passat i amb la finalitat de mantenir la tradició popular de menjar truita a l’aire lliure, celebrarem el DIJOUS JARDER. El dijous, dia 27 de febrer, farem un recorregut a peu fins a es caló des Moro (els d’Infantil) i fins a Cala Gració (els de Primària). 
Està programada la sortida a les 10:30 h. (infantil) i a las 10:45 (primària) des del nostre centre. 
És recomanable que tot l’alumnat dugui el pa i la truita en carmanyoles.
Des de l’Equip Docent, convidem a totes les famílies a participar d’aquesta jornada gastronòmica i de convivència en companyia dels seus fills/es, (sempre que el temps ens permeti realitzar la sortida). 
Tornarem al col·legi, aproximadament a les 13 h. En arribar, els alumnes tornaran a les respectives aules fins a les 14 h., hora de sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.