dimarts, 27 de febrer del 2018

ALIMENTACIÓN SALUDABLE 1ºA

El viernes 16 de febrero vinieron a clase dos enfermeras (que muchos ya conocían porque les habían puesto la vacuna) a explicarnos lo importante que es alimentarnos de manera equilibrada. Para ello, hay que desayunar para tener energía en el cole (por ejemplo: leche, tostada con tomate y un zumito), evitar comer a diario bollería, refrescos y comida rápida, comer todos los días frutas y verduras y hacer ejercicio físico.

Después hicimos brochetas con frutas. ¡¡¡¡Qué rico estaba!!! 😋
Si hacéis clic en el siguiente enlace podréis ver todas las fotos y un video: ALIMENTACIÓN SALUDABLE

Estefania
Tutora 1ºA
________________________________________

El divendres 16 de febrer van venir a classe dues infermeres (que molts ja coneixien perquè els havien posat la vacuna) a explicar-nos que és molt important alimentar-nos de manera equilibrada. Per a això, hem de desdejunar per tenir energia en el cole (per exemple: llet, pa amb tomàtiga i un suc), evitar menjar a diari rebosteria, refrescs i menjar ràpid, menjar tots els dies fruita i verdura i fer exercici físic.

Després vàrem fer broquetes amb fruita. Què bo que estava!!!😋

Si feu clic en el següent enllaç podreu veure totes les fotos i un vídeo: ALIMENTACIÓN SALUDABLE

Estefania
Tutora 1ºA

2 comentaris:

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.